flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правова допомога

19 травня 2015, 14:17
Згідно наказу Міністерства юстиції України № 331/5 від 10.03.2015 установа Вінницького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги змінює свою назву на Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області.
Знаходиться регіональний центр за адресою:
України,
м. Вінниця,
вул. Пирогова, 82, 21036,
Т/Ф: (0432) 68-33-77, Е: office.vinnytsya@legalaid.gov.ua,
офіційний веб-портал: www.legalaid.gov.ua.
Регіональний центр продовжує забезпечувати надання правової допомоги лише особам, зазначеним у пунктах 3-7 частини першої статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», в яких визначено категорії осіб, що мають право на захист за рахунок держави, а саме:
- до яких застосовано адміністративне затримання;
-  до яких застосовано адміністративний арешт;
-  які затримані за підозрою у вчинені злочину;
-  до яких як запобіжний захід обрано тримання під вартою;
-  у кримінальних провадженнях стосовно яких відповідно до положення Кримінального процесуального кодексу України захисник залучається слідчим, прокурором, слідчим суддею чи судом для здійснення захисту за призначенням або проведення окремої процесуальної дії, а також особам, засудженим до покарання у вигляді позбавлення волі.
Відповідно до п. 6 «Прикінцевих та перехідних положень» вищевказаного Закону, надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, зазначеним у статті 14, в повному обсязі забезпечується з 1 липня 2015 року.