flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

План заходів щодо попередження та профілактики корупційних діянь в Оратівському районному суді на 2012 рік

19 червня 2012, 10:28
1. Забезпечити якісний добір та розстановку кадрів на засадах неупередженого конкурсного відбору, щорічну оцінку виконання державними службами покладених на них обов'язків і завдань, періодичну ротацію.
 
Термін: Постійно
Виконавець:    Тимофієв В.Г          
Глухота П.Ю.
 
2. Розглянути на оперативних нарадах суду питання виконання антикорупційного законодавства, законодавства про державну службу, здійснення заходів щодо запобігання та протидії корупційним проявам та реагування на них, а також питань про стан роботи зі зверненнями громадян
Термін: що півріччя
Виконавець: Тимофієв В.Г Глухота П.Ю.
 
3. Відповідно до ст. 13 Закону України "Про державну службу" забезпечити подання державних службовців суду відомостей про доходи, зобов'язання фінансового характеру та майновий стан державних службовців, щодо себе та членів своєї сім'ї .
Термін: до 1 квітня 2012 року
та 1 травня 2012року
Виконавець: Тимофієв В.Г Глухота П.Ю.
 
4. Забезпечити виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» працівниками суду.
Термін: постійно
Виконавець: працівники апарату суду
 
5. Забезпечити всебічний розгляд звернень громадян, порушених у них проблем, оперативне їх вирішення, задоволення законних прав та інтересів громадян та посилити персональну відповідальність посадових та службових осіб згідно із Законом України "Про звернення громадян" за належну організацію роботи із зверненнями громадян та результатами вирішення порушених у них питань.
Термін: Постійно
Виконавець: Тимофієв В.Г Глухота П.Ю.
 
6. Узагальнювати практику реагування на корупційні правопорушення скоєні державними службовцями Оратівського районного суду.
Термін: Постійно
Виконавець: Тимофієв В.Г Глухота П.Ю.
 
7. Проводити навчання з працівниками суду щодо вивчення Законів України "Про заходи запобігання і протидії корупції""; "Про звернення громадян"; "Про державну службу".
Термін: Що півріччя
Виконавець: Тимофієв В.Г Глухота П.Ю.
 
8.У разі необхідності проводити службові розслідування (перевірку)  у випадках отримання інформації щодо отримання інформації, щодо одержання державними службовцями суду пільг та переваг.
Термін: в разі потреби
Виконавець: Тимофієв В.Г.
Глухота П.Ю.
 
9. Забезпечити дотримання ст.11 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» щодо організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на заміщення посад державних службовців в апараті суду.
Термін: постійно
Виконавець: Тимофієв В.Г.
Глухота П.Ю.
 
10. Провести вивчення «Положення про Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення»,  затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 11.01.2012 року №39/9.
Термін: травень
Виконавець: Глухота П.Ю.
 
 
Керівник апарату      Тимофієв В.Г.