flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

25 вересня 2023 року  в Оратівському районному суді Вінницької області  відбулось   навчання працівників  апарату суду

26 вересня 2023, 08:42

25 вересня 2023 року  в Оратівському районному суді Вінницької області  відбулось   навчання працівників  апарату суду, під час якого   було  досконало опрацьовано  положення Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої  наказом Державної судової адміністрації України   від 20.08.2019 року № 814. Зокрема, працівники  провели практичне навчання щодо  приймання та реєстрації документів, передавання процесуальних документів для розгляду та проходження процесуальних документів у суді.

  Старший секретар суду Тетяна КУЛИК  нагадала, що  з 1 жовтня суди переходять на онлайн-оформлення вихідної поштової кореспонденції.  Тому  працівники канцелярії та секретарі судового засідання ознайомились із навчальним роликом  щодо онлайн-оформлення вихідної поштової кореспонденції.

 Консультант суду (по роботі з персоналом) Людмила ВОЛОЩУК  повідомила, що  Законом України  “Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану” (№9534)  відновлено е- декларування державних службовців, тому необхідно подати декларації  за 2021 – 2022 роки.