flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників апарату Оратівського районного суду Вінницької області 16 лютого 2024 року

19 лютого 2024, 08:26

Розвиток персоналу державних службовців реалізується  через систему безперервної професійної освіти, що включає підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації. Одним із способів підвищення свого професійного рівня державним службовцем є самоосвіта, яка найефективніше сприятиме самовдосконаленню, самореалізації особистості, зробить державного службовця активним учасником власної безперервної освіти і побудови особистої кар’єри, запобігатиме професійній деформації службовця,  Самоосвіта є одним із видів підвищення рівня професійної компетентності державних службовців та необхідною умовою для ефективної професійної діяльності.

Так, 16 лютого 2024 року в Оратівському районному суді Вінницької області було проведено навчання працівників, під час якого детально розглянуті норми Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України. Зокрема, приймання та реєстрація документів, передавання процесуальних документів для розгляду та проходження процесуальних документів у суді.

 Так як вимоги Інструкції є обов'язковими для виконання усіма працівниками суду, то у навчанні взяли участь працівники канцелярії суду, секретарі судового засідання, судовий розпорядник та консультант суду (по роботі з персоналом).