flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників суду у березні 2024 року

29 березня 2024, 14:40

Отримання нових знань, підвищення рівня кваліфікації – одне із важливих аспектів у формуванні компетентної команди. В Оратівському  районному суді Вінницької області  працівники систематично  підвищують  рівень своєї компетентності  шляхом участі у різних семінарах, навчаннях та підготовках.

01 березня 2024 року  голова  суду Сергій КЛИМЧУК   пройшов періодичне навчання суддів місцевих загальних та апеляційних судів з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації  на  семінарі «Судовий розгляд кримінальних проваджень щодо правопорушень, передбачених ст. ст.286, 286-1 КК України».  

Також 06 березня 2024 року навчання на професійній мережі «Феміда» на тему «Заповнення відомостей щодо електронних виконавчих документів в КП «Д-3» пройшли:

  1. Юлія БУГАЙЧУК, секретар судового засідання;
  2. Тетяна КУЛИК, старший секретар суду;
  3. Людмила ВОЛОЩУК, консультант суду (по роботі з персоналом);  
  4. Тетяна ОНІЩУК, секретар суду;
  5. Вікторія ПОЛІЩУК, секретар судового засідання;  
  6. Євгеній СТАВНИЧИЙ, судовий розпорядник.

 У березні 2024 року  працівники Оратівського районного суду Вінницької області   продовжили вивчення норм Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України. Зокрема,   формування і оформлення судових справ.

 Так як вимоги Інструкції є обов'язковими для виконання усіма працівниками суду, то у навчанні взяли участь працівники канцелярії суду, секретарі судового засідання, судовий розпорядник, консультант суду (по роботі з персоналом), помічник голови суду.