flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагородження з нагоди відзначення Дня працівників суду

15 грудня 2020, 14:38

З нагоди Дня працівників суду у Оратівському районному суді Вінницької області сьогодні відбулося нагородження працівників за активну життєву позицію та професіоналізм.
Почесною грамотою Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради за сумлінну працю, особистий внесок у забезпечення захисту прав і свобод громадян, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників суду нагороджено керівника апарату суду Тимофієва Володимира Григоровича
За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю оголошено Подяку Ради суддів України заступнику керівника апарату Глухоті Поліні Юріївні, помічнику голови суду Мовчан Тетяні Григорівні, помічнику судді Кириченко Валентині Володимирівні, старшому секретарю суду Кулик Тетяні Валеріївні.
Грамоти Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області за сумлінне виконання службових обов’язків, високу відповідальність, організованість отримали працівники канцелярії суду Польова Наталія Василівна, Бойко Ольга Станіславівна та головний спеціаліст з інформаційних технологій Бражний Віталій Васильович.
Нехай ці якості будуть вашими вірними супутниками по життю, допомагають у досягненні цілей та процвітанні. Бажаємо впевненості, твердості та непохитності у Вашій життєвій позиції. Від щирого серця вітаємо Вас з професійним святом Днем працівників суду!