flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді проведено день відкритих дверей

06 грудня 2011, 15:32
З метою підвищення прозорості діяльності Оратівського районного суду та ознайомлення з його роботою – 25 листопада 2011 року в суді проведено день відкритих дверей. Про цей захід були повідомлені місцева райдержадміністрація, відділ освіти та директор Оратівської середньої загальноосвітньої школи. Суд відвідали учні 10 класу з поглибленим вивченням права, в кількості 20 осіб.
                Учні відвідали кабінети голови суду, керівника апарату суду, секретарів судового засідання, канцелярію суду та зали судових засідань.
Під час проведення заходу перед учнями виступили та відповіли на всі поставлені запитання голова суду, керівник апарату, заступник керівника апарату, помічники суддів, старший секретар суду, секретарі судових засідань та консультант суду.
Для того щоб відвідувачі знали про свої права в суді їм були вручені брошурки «Як підготуватись до візиту в суд», «Правила поведінки в суді», «про що слід пам’ятати під час перебування у приміщенні суду», «Негативні наслідки порушення правил поведінки в суді», «Як ознайомитися з матеріалами чи звукозаписом процесу».
                Відвідувачі суду позитивно відгукнулися про день відкритих дверей та висловили побажання і в подальшому брати участь в подібних заходах.
 
 Керівник апарату суду     Тимофієв В.Г.