flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників суду у лютому 2024 року

04 березня 2024, 12:10

Навчання працівників суду у лютому 2024 року

 

Отримання нових знань, підвищення рівня кваліфікації – одне із важливих аспектів у формуванні компетентної команди. У Оратівському  районному суді Вінницької області  працівники систематично  підвищують  рівень своєї компетентності  шляхом участі у різних семінарах, навчаннях та підготовках.

23 лютого 2024 року  голова  суду Сергій КЛИМЧУК з метою підвищення рівня кваліфікації пройшов періодичне навчання суддів місцевих загальних та апеляційних  судів  на всеукраїнському семінарі «Страхові спори та окремі аспекти відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки», який був проведений Національною школою  суддів України.

28 лютого 2024 року голова  суду Сергій КЛИМЧУК з метою підвищення рівня кваліфікації взяв участь у  тренінгу із питань проведення розслідувань на основі відкритих джерел інформації, міжнародного гуманітарного права та атак на об’єкти інфраструктури, який був проведений Національною школою  суддів України спільно з Консультативною місією Європейського союзу з реформування сектору цивільної безпеки України.

Також  протягом лютого 2024 року навчання пройшла Тетяна ОНІЩУК, секретар суду, на професійній мережі «Феміда»:

- 02.02.2024 року  взяла участь у навчальному семінарі «Робота з поштовими реєстрами в КП «Д-3»;

- 06.02.2024 року взяла участь у навчальному семінарі «Підсистема «Електронний суд». Реєстрація заяв електронного кабінету в КП «Д-3».

 У лютому 2024 року  працівники Оратівського районного суду Вінницької області   продовжили вивчення норм Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України. Зокрема, приймання, облік і зберігання речових доказів, судові виклики і повідомлення, формування і оформлення судових справ.

 Так як вимоги Інструкції є обов'язковими для виконання усіма працівниками суду, то у навчанні взяли участь працівники канцелярії суду, секретарі судового засідання, судовий розпорядник, консультант суду (по роботі з персоналом), помічник голови суду.